Как греки шутят? Предлагаю всем желающим размещать здесь анекдоты про греков, от греков и для греков и не только....
21.10.2024 11:08
Регистрация новых пользователей на форуме прекращена.
Для того, чтобы задать вопрос о Греции, пожалуйста, присоединяйтесь к нашему чату в Телеграм.
|
|
|
|
26.04.2008 23:03:32
Erythroleukos,
Cпасибо за эти тексты !!! А если есть более таких - попрошу еще !! |
|
|
|
|
|
|
|
27.04.2008 16:04:11
|
|
|
|
|
|
|
|
28.04.2008 15:40:17
|
|
|
|
30.04.2008 17:59:21
Классные творения. достойные Гомера!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
|
|
|
|
01.05.2008 20:19:16
Καλο μηνα!
Ειδησεις σε ποντιακο καναλι: Τραγικο δυστυχημα.Δηθεσιο αεροπλανο επεσε σε νεκροταφειο.Εχουν βρεθει 3000 νεκροι και οι ερευνες συνεχιζονται.. |
|
|
|
01.05.2008 23:38:37
Έρχεται ο Ερντογάν ταξίδι στην Ελλάδα, μαζί με τη γυναίκα του... Βρίσκονται λοιπόν με τον Καραμανλή και τη Νατάσσα και βγαίνουν έξω για φαγητό... Η Νατάσσα, κομψή και λεπτεπίλεπτη, κάνει την Τουρκάλα να αισθάνεται αμήχανα και να θέλει να `το παίξει`...
Οπότε λέει στην Νατάσσα: - "Ο άντρας μου, μου πήρε δώρο μια BMW με δύο πόρτες.... Εσένα;;" - "Εμένα", λέει η Νατάσσα, "μου πήρε μια LOUI VUITON..." - "Nαι;;;", λέει η άσχετη Τουρκάλα... "με πόσες πόρτες;;;;" Η Νατάσσα διακριτική, δεν απάντησε... Μπαίνουν οι Ερντογάν στο αμάξι, και αρχίζει το βρισίδι.... - "Μωρή ηλίθια! Βόδι, άσχετη, ρεζίλι με έκανες! Δεν ξέρεις πως ο Vuiton είναι σχεδιαστής μόδας;; Πήγες και ρώτησες τη γυναίκα με πόσες πόρτες είναι η τσάντα που της πήρε ο άντρας της;; Μα πόσο μπάζο μπορεί να είσαι;; Τσακίσου μωρή φύγε από μπροστά μου... Αστοιχείωτη!!! Και τώρα που θα ετοιμαστείς για το βράδυ, βάλε και το μαγιό σου, γιατί είπαν αυτοί πως θα μας πάνε στην.... Λίμνη των κύκνων!!!!" |
|
|
|
01.05.2008 23:39:37
Σε γκαλοπ που εγινε για το "τι κανουν οι Ελληνες αντρες μετα απο μια ερωτικη πραξη" ελαβαν τα παρακατω ποσοστα:To 20% αναβει τσιγαρο.Το 10% γυριζει πλευρο.Και το 70% γυριζει σπιτι...
|
|
|
|
01.05.2008 23:41:21
Melitis,
|
|
|
|
|
|
|
|
02.05.2008 00:02:45
Ήτανε μια φορά ένας Κρητικός και κατηφόριζε προς το καφενείο του χωριού. Τον βλέπει που λέτε ένας ζάμπλουτος τουρίστας που πήγε στην Κρήτη για να γνωρίσει τις ομορφιές της και του λέει:
- "Γεια σας, θα ήθελα να αγοράσω αυτό το μαχαίρι που κρατάτε. Πόσο το δίνετε; (Ητανε βλέπετε από αυτά τα ωραία Κρητικά μαχαίρια.)." - "Δεν το δίνω." - "Θα σας πληρώσω καλά. 3000 ευρώ είναι καλά;" - "Δεν το δίνω σου `πα μωρέ αδελφέ." - "6000 ευρώ." - "Μα τι στο καλό τρέχει μαζί σου, δεν το δίνω είπα." - "Θα σου δώσω το ρόλεξ μου που κάνει 36000 ευρώ και 20000 ευρώ σε μετρητά." - "Ε πες ότι μου έδωσες τα λεφτά. Μου έδωσες και το ρόλεξ. Και σου δίνω το μαχαίρι. Και παίρνω τα λεφτά και φεύγω. Και φεύγεις κι εσύ με το μαχαίρι." - "Ναι." - "Ε ναι. Και μετά πάω εγώ στο καφενείο, και πίνουμε με τα παιδιά τα τσίπουρά μας. Κι ερχόμαστε στο κέφι. Και πάνω στο κέφι πετάγεται ένας μαλάκ... και μου λέει θα σου γαμή.. τη γυναίκα. Τότε τι θα του πω ρε φλώρο; 8:45;;;;;" |
|
|
|
02.05.2008 00:21:53
παλιο αλλα ωραιο
Πριν το γαμο... ΑΥΤΟΣ Ναι.Επιτελους.Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο. ΑΥΤΗ Θελεις να φυγω; ΑΥΤΟΣ Οχι.Ουτε καν να το σκεφτεσαι! ΑΥΤΗ Με αγαπας; ΑΥΤΟΣ Φυσικα.Οσο παει πιο πολυ! ΑΥΤΗ Με εχεις απατησει ποτε; ΑΥΤΟΣ Οχι βεβαια! ΑΥΤΗ Θα με φιλησεις; ΑΥΤΟΣ Οπωσδηποτε! ΑΥΤΗ Θα με χτυπησεις; ΑΥΤΟΣ Εισαι τρελη;Δεν ειμαι τετοιος τυπος! ΑΥΤΗ Μπορω να σε εμπιστευτω; ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ! ΑΥΤΗ Αγαπη μου! Μετα το γαμο... Απλα διαβασε το απο το τελος προς την αρχη! |
|
|
|
02.05.2008 11:51:10
|
|
|
|
02.05.2008 15:39:00
|
|
|
|
02.05.2008 20:43:14
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Σε πινακιδα εστιατορειου "FAST FOOT" Πινακιδα:"ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ" Πινακιδα σε ενοικιασεις μοτοσικλετων: "DUCKS FOR A RENT"(παπακια για νοικιασμα!) Πινακιδα στην Ασπροβαλτα:"DOLOMATA GIA FISHING" Ταμπελα σε ζωολογικο κηπο:"ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΑ ΖΩΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ". |
|
|
|
03.05.2008 17:01:51
Καμια ταμπελα σε μια πολυκατοικια: "ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΑΤΑ"
Μαλλον δαγκονει;;; |
|
|
|
|
|
|
|
03.05.2008 17:17:51
Прощена давно и нечего об этом говорить... |
|||
|
|
03.05.2008 17:21:46
Αυτες που εγραψα υπαρχουν στην πραγματικοτητα,καποιοι εξυπνοι (ελληνες αδερφια μας)τις βαλανε...
|
|
|
|
03.05.2008 19:38:59
Для ЮМОРИСТОВ greek.ru
ссылка, где много анекдотов Желаю удачи!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
|
|
|
|
04.05.2008 12:04:24
Почти что анекдот, от том, как я целую неделю оставался в озадаченном неведении.
На днях прорабатывал один текст из Эллиника Тора. Там была фраза "...που κούμπισει σ' ένα κυπαρίσι να πάρει μιαν ανάσα..." - "старичок один облокотился на кипарис и (что-то там делал)..." А поскольку по отношению к греческому языку я достаточно ленив и стараюсь не напрягать лишний раз глаза, а разбирать лингафонные записи на слух, то адекватно произнесенная фраза хорошим диктором несколько озадачила. Посмотрел в словарь, ожидая подвоха. Кипарис - он и есть кипарис. Ананас - тоже ананас . Там в тексте про монастырь было. Правда, в греческих монастырях я ананасов не видал, но подумал: "Черт его знает... в чужой монастырь...может так принято на континенте?..." И вот, в следующем тексте оптять - "...να πάρει μιαν ανάσα..." Уже про девушку в квартире, которая только что дверь захлопнула после уличного преследования. Офигели они там все что-ли с ананасами? Сморю опять в словарь - так и есть "ΑΝΑΣΑ", а не "ΑΝΑΝΑΣΑ" Оказывается запыхтвались они там и ДЫХАНИЕ ПЕРЕВОДИЛИ. Век живи - век учись |
|
|
|
|
||||
|
|
|||